Winkelwagen 0

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen?

De GuardWing Safety Blanket is 2 bij 2,50 meter. Ingevouwen is de deken: 41,4 x 24,5 x 8,8 centimeter.

Kan de GuardWing Safety Blanket gewassen worden?

Zeker weten! Hij kan gewoon in de wasmachine op 30 graden. Let op: niet in de droger!

Is de GuardWing Safety Blanket in meerdere maten beschikbaar?

Nee, maar dat is ook niet nodig. Er zitten namelijke meerdere klittenbanden in. Hierdoor kan de Safety Blanket voor iedereen goed vastgemaakt worden.

Hoe gebruik je de GuardWing Safety Blanket veilig?

De deken is gemaakt om bij pech veilig naast de weg te wachten. Je doet de lus die aan de deken zit om je pols. Daarmee voorkom je dat de deken van je af en de weg op waait. En let op bij vuur. De fluorescerende stof is gevoelig voor brand.

Kan ik de GuardWing Safety Blanket overal gebruiken?

Bij pech langs de weg moet je altijd zorgen dat je veilig blijft. De precieze regels hiervoor verschillen per land. Maar vaak moet je de auto verlaten en op een veilige plek gaan staan. Dat doe je comfortabel en veilig met de GuardWing.

Is de deken een vervanging van voor veiligheidshesjes?

Nee, de deken is niet altijd een geldige vervanging! De precieze regels hiervoor zijn per land verschillend en aan verandering onderhevig. Check voor de actuele informatie de website van de ANWB.

Kan ik deze deken ook als bedrijf aanschaffen?

Jazeker, deze deken is uitermate geschikt als weggever. De Safety Blanket kan bedrukt worden met een logo. Het is ook mogelijk om grotere aantallen in eens te bestellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.